Хасково

И Румен Данев си купи тиква заради Ирина

ImageДесетки хасковлии, сред които и областният управител Румен Данев, се включиха в благотворителния базар, който се организираха днес ученици от хасковската езикова гимназия. Инициативата събира средства за 19-годишната възпитаничка на Професионалната гимназия по туризъм Ирина Мишонова, която пострада при катастрофа и в момента е в будна кома.

30 тиквени фенера и десетина картини продадоха от сцената на пл. „Свобода“ учениците от елитното школо. В специална кутия хасковлии можеха да даряват допълнително средства. Така само за няколко часа за Ирина бяха събрани 860 лева.
По-късно тази вечер благотворителното Хелоуин парти ще се пренесе във физкултурния салон на езиковата гимназия. Приходите от билетите, които засега са 1600 лева, също ще бъдат дарени за лечението на 19-годишното момиче. 

Oбластният управител Румен Данев  Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sev
sev
05.11.2010 10:21 10:21

Освен областния управител Румен Данев, също така и зам.-областния управител Николай Нанев си купи тиква .

Back to top button