Хасково

Административният съд отмени решението за отдаване на стадиона

Протестът на футболиститеАдминистративен съд – Хасково отмени решението на общински съвет Хасково, с което местните парламентаристи дадоха съгласие футболен клуб „Хасково 2“ да използва безвъзмездно стадиона на Ямача

Според съда решението на съветниците противоречи на Закона за физическото възпитание и спорта, според който имоти публична общинска собственост не могат да се предоставят безвъзмездно.

Решението на Административния съд подлежи на касационно оспорване пред Върховния административен съд в 14-дневен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Jony Dep
Jony Dep
05.11.2010 20:39 20:39

Много хубави плакати имат тез деца! Да не би да им ги е купил един брадат чичко и да ги е пратил да протестират? Ако си ги бяха направили сами щеше да е по-достоверен протеста.

jkn
jkn
05.11.2010 21:01 21:01

ХА ХА СЪС СИГУРНОСТ Е БРАДАТИЯ ЧИЧКО ГОШКО ХУБАВЕЦА

Анонимен
Анонимен
05.11.2010 22:24 22:24

koyto 6te da e , plakatite sa mn pravilni.oblasten grad sme nqmame sport sas koyto da se pohvalim,vijdat 4e nqkoy se izdiga vav opredelen vid sport i ob6tinata ne mu pomaga za negovoto razvitie.a da ne govorim za haskovskiq futbol-sramota za grada.

Back to top button