Хасково

Постоянен арест за нападателя на хасковския таксиметров шофьор

Хасковският районен съд е наложил най-тежката мярка „задържане под стража“ спрямо 49-годишния мъж, който в събота нападна 66-годишен таксиметров шофьор до автогарата, съобщават от прокуратурата.

Той е обвинен в причиняване на средна телесна, след като намушка с нож в лявата ръка и левия крак шофьора. Определението за постоянния арест подлежи на обжалване пред Хасковския окръжен съд.

Както Haskovo.info писа, нападателят е стар познайник на полицията. Екшънът се разигра след като задържаният и приятелката му получиха два отказа да бъдат возени с такси. Клиентът изглеждал неадекватен, казал, че иска да ходи на луната и след като бил помолен да слезе от колата в изблик на агресия наръгал с нож таксиметровия шофьор Николай Атанасов.

Нападателите бяха задържани няколко часа по-късно. След като окървавиха автогарата те се отправили към центъра на Хасково, където пили кафе и отново се качили в такси. Заради неадекватно поведение шофьорът подал сигнал в полицията, а те успели да избягат към Кенана. От там отново хванали такси, което ги отвело до изхода на Хасково към Кърджали, където бяха арестувани. Ножът от нападението беше открит в района между автогарата и полицията.

Нападателят на наръгания таксиметров шофьор е стар познайник на полицията

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
miroslav
miroslav
24.09.2021 19:57 19:57

Koi e tozi,pokajete go za da go vidqt horata i drug pat da se pazqt , kato go pusnat ot pandiza ili da go biem momchetata i da mu e.em nomerata na tozi evtin nojar,kompleksen rabotnik!

Мария
Мария
25.09.2021 10:58 10:58

“Стар познайник на полицията” айде стига.То повечето лоши случки са от такива.Колко стар познайник на полицията трябва да си за да лежиш??

Анонимен
Анонимен
27.09.2021 14:27 14:27

ТАЗИ КУЧКА КОЯТО БЕШЕ С НЕГО ТЯ ГОЕ НАКАРАЛА ЗАРАДИ НЕЯ Е СТАНАЛО И ТЯ ДА ИДЕ В ЗАТВОРА И ТЯ Е САУЧАСНИК ДАНЕЯ ОСТАВЯТ ТАКА ДА СИ МИНЕ.

Back to top button