Хасково

Постоянен арест за нападателя на хасковския таксиметров шофьор

Хасковският районен съд е наложил най-тежката мярка „задържане под стража“ спрямо 49-годишния мъж, който в събота нападна 66-годишен таксиметров шофьор до автогарата, съобщават от прокуратурата.

Той е обвинен в причиняване на средна телесна, след като намушка с нож в лявата ръка и левия крак шофьора. Определението за постоянния арест подлежи на обжалване пред Хасковския окръжен съд.

Както Haskovo.info писа, нападателят е стар познайник на полицията. Екшънът се разигра след като задържаният и приятелката му получиха два отказа да бъдат возени с такси. Клиентът изглеждал неадекватен, казал, че иска да ходи на луната и след като бил помолен да слезе от колата в изблик на агресия наръгал с нож таксиметровия шофьор Николай Атанасов.

Нападателите бяха задържани няколко часа по-късно. След като окървавиха автогарата те се отправили към центъра на Хасково, където пили кафе и отново се качили в такси. Заради неадекватно поведение шофьорът подал сигнал в полицията, а те успели да избягат към Кенана. От там отново хванали такси, което ги отвело до изхода на Хасково към Кърджали, където бяха арестувани. Ножът от нападението беше открит в района между автогарата и полицията.

Нападателят на наръгания таксиметров шофьор е стар познайник на полицията

3 коментара

  1. Koi e tozi,pokajete go za da go vidqt horata i drug pat da se pazqt , kato go pusnat ot pandiza ili da go biem momchetata i da mu e.em nomerata na tozi evtin nojar,kompleksen rabotnik!

  2. “Стар познайник на полицията” айде стига.То повечето лоши случки са от такива.Колко стар познайник на полицията трябва да си за да лежиш??

  3. ТАЗИ КУЧКА КОЯТО БЕШЕ С НЕГО ТЯ ГОЕ НАКАРАЛА ЗАРАДИ НЕЯ Е СТАНАЛО И ТЯ ДА ИДЕ В ЗАТВОРА И ТЯ Е САУЧАСНИК ДАНЕЯ ОСТАВЯТ ТАКА ДА СИ МИНЕ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button