Хасково

Трима ранени след катастрофи в Хасково и Харманли

КАТТрима мъже са пострадали при катастрофи през изминалото денонощие в областта, съобщават от полицията.

31-годишен мъж от село Бисер е с черепно-мозъчна травма след челен удар на бул. „България“ в Харманли. Пострадалият е шофирал Фолксвагена си, когато идващият насреща 25-годишен шофьор с Фолксваген Венто е изгубил контрол над возилото и го е блъснал. Причината за инцидента е несъобразена скорост, уточняват от полицията.

При друго пътно-транспортно произшествие е ранен 48-годишен велосипедист, който е с фрактура на дясна подбедрица. Вчера около 18:30 часа във вилна зона „Кенана“ край Хасково той е бил блъснат от лек автомобил Опел Аскона, шофиран с превишена скорост от 53-годишен мъж с 1,88 промила алкохол в кръвта. 

С натъртвания на лява колянна става е и 27-годишен работник от сметосъбираща фирма. Вчера около 12:30 часа в хасковския квартал „Бадема“ пострадалият изскочил внезапно от служебния автомобил, когато е бил блъснат от Сеат Толедо. Работникът е прегледан и изписан за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button