Видео

Разбиха депо за хероин – ВИДЕО

Разбиха депо за хероинОрганите на реда разбиха депо за разпределение на хероин в Хасково. Открити са 20 килограма хероин и 1,5 килограма марихуана. Задържаните за общо петима.

Органите на реда разбиха депо за разпределение на хероин в Хасково. Открити са 20 килограма хероин и 1,5 килограма марихуана. Задържаните за общо петима.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.11.2010 20:41 20:41

ами да, някой конк*рент на покровителстваните от властта бандити е изгорял, чудо голямо. а защо всички си мълчат за за големите нарко-депа, които са с протекции, а?

БРАВО !!!
БРАВО !!!
24.11.2010 22:03 22:03

Естественно ТУРЦИ замесени с хероин… Да няма да го дадът на някой Българин в Турция я… Почти всички турци с прякор (шивача) в Хасково поне веднъж е пренасял хероин… Иначе са пазарджий и честни бизнесмени… Има и изключения сред тях разбира се. Но имаше и други сред тях,които се унесоха много . Като Първеню каращо първата кола Курвет с какви ли още не прищявки а с килийно образование… Естественно отново турчин…. Хора петнящи името на БЪЛГАРИЯ… с големите си изисквания и нисък морал. ИЛИТЕРАТИ ,който тук се тупат в гърдите и казват „Аз С’М ТУРЧИН“ гяури . А Когато са в Европа са готови дори да се сбият за да докажат , че са БЪЛГАРИ…. Защото Турците не са по-тачена народност от Българите.

aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa
25.11.2010 9:22 9:22

ЗАЩО НЕ СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН КАТО В ГЪРЦИЯ НАПРИМЕР!ХВАЩАТ ТЕ С ПОВЕЧЕ ОТ 1 КИЛОГРАМ И ОТНАСЯШ 25 ГОДИНИ.НЯМА ОБЖАЛВАНЕ И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ.ЛЕЖИШ КАТО МАГАРЕ!ТЕ ЗАТОВА МИНАВАТ И ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ,ЗАЩОТО ТУК ГИ СЪДЯТ МАЛКО.А ПЪК И НАШИТЕ ПАРТИЙ СЕ ИЗДЪРЖАТ С ТЕЗИ НАРКОТИЦИ.ЗАТОВА Е ЦЕЛИЯ ТОЗИ ЦИРК.МОЛЯ ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА НАБЛЮДАВАТ ТОЗИ СЛУЧАЙ!!!ЗАЩОТО ПОЧТИ ВСИЧКИ ЩЕ БЪДАТ ПУСНАТИ.ОБЗАЛАГАМ СЕ!

анонимен
анонимен
25.11.2010 18:58 18:58

само недейте си мислите че може да заблуждавате някой че българи абсолютно не се занимават с тази работа а да може би те само строят цели села край Ивайловград но как ли ги строят а може би точно защото са митничари и може би имат някаква връзка с това,не може разбира се на митничаря това му е наследство от дядо му,чудно защо ли пък никой неможе да открие собственика и прекратяват разследване,сигурно защото е някой от махалата,,

Back to top button