Любопитно

Наградиха победителите във фотоконкурса „Аз обичам Хасково“

Победителите във фотоконкурса „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021 получиха своите награди.

Те им бяха връчени от кмета Станислав Дечев на церемония в зала „Хасково“. Градоначалникът поздрави участниците и каза, че конкурсът ще стане традиционен.

Награди

Както Haskovo.info писа, във Фейсбук най-много реакции е получила снимката на Рая Русева „Весели мехурчета“ – 423 гласа, а в Инстаграм – снимката на Тиана Заркова „Усмивки от Хасково 1“ със 186 гласа, съобщават от общината.

Първа награда за портретна фотография получи Йоана Аврамова с „Прегръдка в цветовете“, първа награда за пейзажна фотография е за Божидара Атанасова – „Залезът над любимия град Хасково“, първа награда за репортажна фотография е за Стилиян Йорданов – „Лятна следобедна разходка из Хасково“, първа награда за цялостна серия и идея за Виктория Радева – „Полет над завистта“, първа награда за най-емоционална снимка за Дийна Гълъбова – „Горска фея“, награда за дебют за Тиана Заркова – „Усмивки от Хасково(1)“ и наградата на кмета на община Хасково Станислав Дечев е за Даниел Чендов – „Самота преди бурята“.

Професионалната оценка на фотографиите беше направена от жури в състав: Мария Вълчева – заместник-кмет и фотографите и фоторепортери Славян Костов и Павел Данев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button