Регион

Четирима от задържаните са пуснати по здравословни причини

Четирима от задържаните при акцията срещу търговията с гласове в Хасковска област са освободени по здравословни причини, съобщават от МВР.

Сред тях са съпругът и синът на кметицата на община Симеоновград Милена Рангелова. Както Haskovo.info писа, вътрешният министър Бойко Рашков обяви в Симеоновград, че в техни адреси са открити 25 000 лв., валута и списъци с имена.

Акция

Претърсени са два адреса в Любимец. От единия са иззети 75 000 лв., половин килограм злато и много ценни предмети, лични и дебитни карти, а от другия – 65 000 лв. Задържани са двама мъже.

Акция

В село Малко градище е проверен търговски обект, в който са открити списъци с имена. Със заповеди за задържане са били кметицата на селото и мъжът й, които по-късно са освободени също по здравословни причини.

В Хасково има един задържан, а десетина са разпитани. Открит е списък с имена, както и предлагани облаги за „правилно“ гласуване.

Три от образуваните пет досъделни производства са за лихварство.

Задържаха мъжа и сина на кметицата на Симеоновград, арести в Любимец и Хасково – ВИДЕО

МВР: Акция за купен вот в дома на кметицата на Симеоновград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бай Ганьо
Бай Ганьо
06.11.2021 9:25 9:25

Това е пределно ясно, че ще са пуснати по здравословни причини. Той няма друга причина.

Back to top button