Хасково

С етно-разходка посрещнаха дядо Коледа в Общежитията

КонцертътС етно-разходка възпитаниците на Обединени ученически общежития в Хасково отпразнуваха идващото Рождество Христово.

ВБългарски хора, турски народни танци, сиртаки, ръченица, руски и цигански танц, бели-денс и много песни показаха на присъстващите, че в общежитието умеят да се веселят всички заедно.

празника, който се организира за 6-та поредна година, се включиха възпитателите и помощния персонал, които поднесоха своя музикален поздрав към ръководството.

КоледаритеВ края на концерта учениците посрещнаха коледарите, които благословиха техния втори дом с пожелания за здраве и успехи. 

Ръководството на общежитията пък награди победителите в провелия се турнир по бридж белот, а дядо Коледа раздаде подаръци

Празникът в Обединени ученически общежития завърши с дискотека, игри за участниците и конкурс за най-добре танцуваща двойка.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Приятел
Приятел
19.12.2010 10:03 10:03

Нека всички ние
стигаме там, където
ни водят мечтите
на умя и сърцето!

Back to top button