Хасково

Безплатен интернет от „Глобални библиотеки“ в Ивайловград

Инфоцентърът в ХасковоВ навечерието на Коледа в читалище „Пробуда 1914“ в Ивайловград бе открит библиотечен инфоцентър. Той е петия по ред в Хасковска област, изграден по програма „Глобални библиотеки“, съобщават от общинска администрация. Целта на програмата е чрез безплатното използване на съвременните информационни и комуникационни технологии в библиотеките, хората да общуват свободно по между си в страната и чужбина.

В центъра има 6 компютъра, един лаптоп, мултимедия и лазарен цветен принтер. „Амбицията е това място да се превърне в място за учене през целия живот. Тук ще се придобиват нови знания и умения“, сподели на официалната церемония регионалния координатор по програмата за област Хасково и директор на регионална библиотека „Христо Смирненски“ Тонка Койчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button