Хасково

Крадци източиха 780 литра дизел от три товарни автомобила

Полиция780 литра гориво е откраднати на 11 срещу 12 януари от три товарни автомобила, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Липсата е установена вчера от едноличния търговец, чиято собственост са „Мерцедес“-а и двете коли „Волво“. Начина на източване на дизела е чрез разбиване капачките на резервоарите на камионите, паркирани на паркинг в село Радиево.

От полицията съобщават за арестувани двама мъже на 25 и 54 години от село Нова Надежда. Те са зад решетките за кражба на метално крило за гаражна врата с размери 4/1,50 метра от бивше поделение на Министерството на отбраната в землището на селото. 

Още двама жители на същото село са в хасковския арест. Местните криминалисти са установили, че те са откраднали 2 медни лозови пръскачки и 10 метални тръби от частен дом в селото. В хода на работата става ясно, че са задигнали и 6-метров захранващ кабел от местното училище.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button