Хасково

Хасковски депутати в комисиите по енергетика, финанси, образование, здравеопазване и земеделие

Народното събрание определи съставите на 24-те постоянни парламентарни комисии.

В 13 от тях членуват депутати, избрани от 29 МИР – Хасково. Делян Добрев от ГЕРБ е зам.-председател на Комисията по енергетика. Той е член на Комисията по бюджет и финанси, където е и Владимир Маринов от „БСП за България“. Владимир Маринов е още в Комисията по земеделие, храните и горите, където членува и Георги Станков от ГЕРБ, койте е и в Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество.

Най-новият депутат Лозко Лозев от „Продължаваме Промяната“ ще е член в Комисията по труда, социалната и демографската политика, както и в Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление.

Д-р Силви Кирилов от „Имат такъв народ“ е в Комисията по здравеопазване и Комисията по въпросите на Европейския съюз.

Мюмюн Мюмюн от ДПС е член на Комисията по образованието и науката и зам.-председател на Комисията по електронно управление и информационни технологии, където член е Младен Запрянов от „Продължаваме Промяната“. Запрянов е и в Комисията по политиките за българите извън страната.

Сезгин Мехмед от ДПС е зам.-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта и член на Комисията по транспорт и съобщения.

Един коментар

  1. И ще вържат и ще цъфне държавата ни и парламент, като са начело с нашенските каун-депутати !
    Днеска тока е 1000 лева за киловатчас, другата седмица очаквано да е 2000 лева и след нова година бог да ни е на помощ!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button