Любопитно

Деца от „Слънце“ с медали и грамоти от „Кръстопът на музите“

Даровитите деца от хасковската Детска градина 15 „Слънце“ Даяна Асенова и Симона Захариева спечелиха сребърни медали и грамоти от международния софийски фестивал на изкуствата „Кръстопът на музите“, похвалиха се от градината.

Даяна участва в две категории, а Симона в една. Техен учител по музика в детската градина е Фанка Койнарова – Вълчанова. Директорът на „Слънце“ Анна Йорданова връчи на момичетата медалите, грамотите и подаръци от детската градина с пожелание за здраве и още много успехи. Това са поредните отличия за талантливите деца на градината.

Деца

Конкурсът се провежда за 17-та година. Той има за цел откриване и развиване таланта на деца и възрастни в направленията музика, танци, градски фолклор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Браво
Браво
12.01.2022 18:22 18:22

Поздравления за децата, учителите, директора и ДГ „Слънце“

Анонимен
Анонимен
13.01.2022 22:00 22:00

Браво на децата.Директорката няма никакви заслуги.Тя е груба и горделива жена.

Анонимен
Анонимен
17.01.2022 9:12 9:12
Отговор до  Анонимен

Грубост се отрива само във вашия коментар. За разлика от вас, г-жа Йорданова има смелостта да се заяви, а не да се крие зад анонимност. И да, тези деца са таланти, но зад тях стои много труд, репетиции, отдаденост на много специалисти, както и с изключителната подкрепа на директорката. Хубав ден!

Аз
Аз
24.01.2022 23:32 23:32

Браво на децата и екипа на градината за труда и постиженията!!!

Back to top button