Хасково

Африканска народна песен за св. Валентин в Младежкия

Елена Цветкова

Елена Цветкова

Музикално-театрален спектакъл с името „Час за … любов“ организира по повод Деня на влюбените Младежки център – Хасково. „Това е един нестандартен начин да отбележим празника“, разказа ръководителката на Детски хор „Орфей“ Елена Цветкова.

В програмата са включени песни и театрални откъси, посветени на любовта и представляват хронология на чувството – от първите хора до днес. Затова в началото на спектакъла ще прозвучи африканска любовна песен, следвана от средновековна серенада, български народни любовни песни, както и изпълнения за ученическата любов.

Организаторите обещават на финала на спектакъла да се чуе и музиката на новото поколение влюбени. Между отделните изпълнения актьорите от театрално студио „Арлекин“ ще представят откъси от „Румео и Жулиета“ на Шекспир и от „Женско царство“ на Ст. Л. Костов, които ще допълнят любовната разходка във времето. Началото на спектакъла е в 18:00 часа на 14 февруари, а мястото – „Младежки център“ – Хасково.

Отново там на св. Валентин от 11:00 часа ще бъде открита фотоизложба „Чудото любов“. Веднага след това ще се състои церемония по награждаване на творбите от литературния конкурс „Чудото любов“, който се организира съвместно с Регионалната здравна инспекция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button