Спорт

Григор бие в Шербур, Диа – в Анталия

Григор ДимитровНова победа записа днес Григор Димитров на чалънджъра в зала във френския град Шербур с награден фонд 42 500 евро. Хасковлията и руснака Константин Кравчук се класираха за полуфиналите на двойки след като отстраниха англичанина Крис Ийтън и германеца Франк Мозер със 7:6/5/,  6:4.

На полуфинала Димитров и Кравчук ще се изправят срещу представителите на домакините Пиер-Юго Ербер и Никола Рьонван.  Днешната победа донесе на най-добрия ни тенисист  33 точки за ранглистата на двойки, където сега е 852-ри, плюс 920 евро от наградния фонд.

Утре Григор излиза за четвъртфиналния си мач на сингъл, в който негов съперник ще е осмият поставен Стефан Боли. 27-годишният швейцарец е №  148 в света, но през октомври достигна до рекордното за него 113-то място. 

Междувременно хасковлийката Диа Евтимова продължава да жъне победи в Анталия. 23- годишната ни ракета се класира за  четвъртфиналите на втория поред турнир с награден фонд 10 000 долара, чийто домакин е турският курорт.

Днес Диа отстрани с 6:2, 6:2 рускинята Евгения Пашкова, а в спор за полуфиналите ще се изправи срещу сънародничката си Мартина Гледачева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button