Хасково

Шофьорските курсове в Хасково два пъти по-евтини от софийските

Учебна кола, илюстрацияХасково е един от градовете с ниска цена на шофьорските курсове. Масово кандидат-шофьорите плащат между 300 и 400 лева за подготовката си, но понякога пазарлъкът стига и до 250. В София услугата е два пъти по-скъпа.

Цената е ниска и трудно покриваме разходите си, казват автоинструкторите. Друг вариант обаче нямаме, категорични са те. Причината е, че ако някой реши да завиши цената, това автоматично означава, че курсистите ще отидат в друга фирма.

Ниската цена означава и ниско качество на обучението, признават обучаващите. Често не се карат всички часове, а за всяка допълнителна услуга таксата е повече от солена. Например цената за явяване на изпит е няколко пъти по-висока от задължителната такса на автомобилната администрация.

Още за ниската цена на шофьорските курсове вижте във видео репортажа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
19.03.2011 21:16 21:16

Много са им и тези пари,тъй като ежедневно пускат убийци на пътя.Няма един млад шофьор,който може що годе да кара.Нещо не ги учат само отбиват номер.

клиент
клиент
20.03.2011 4:51 4:51

Минал съм нивото на обучение преди 33 години , не правя съществена разлика .Сега децата ми,преди 4-5 години също са изкарали шофьорски к*рсове .Виждам че са добри и дисциплинирани водачи.Много е важно от старанието на обучение от страна на инструкторите , но и от осъзнаване на личната отговорност която поемат като участници като водачи на МПС.

ДА ВИ ГО Н.....М
ДА ВИ ГО Н.....М
20.03.2011 13:38 13:38

Заплатите в София какви са в сравнение с Хасково?Стига сте правили сравнения глупаци оядени,в Хасково има пет светофара и движението е със 100пъти по ненатоварено,какви глупости дрънкате,какви пари искате още?Искате само да вземате,наглеци а какво давате насреща?Потенциални убийци да да…

Back to top button