Видео

Смъртни присъди заради обир – ВИДЕО

Банков обир през 1984 годинаЕдин от най-големите банкови обири в историята на България е станал преди близо 30 години в Хасково. Макар и без заложници, престъплението е довело до смъртта на двама мъже – крадците, които са разстреляни за назидание.

Един от най-големите банкови обири в историята на България е станал преди близо 30 години в Хасково. Макар и без заложници, престъплението е довело до смъртта на двама мъже – крадците, които са разстреляни за назидание



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ни чул ни видял.
Ни чул ни видял.
25.03.2011 17:28 17:28

По ирония на съдбата н-к К.П в ОУ МВР не беше този а полк.Тишевишки и милиционера не се казва Тънчев а Тенчев.Защо не казва нищо за полк.Кацамунски?

пенсионер от МВР
пенсионер от МВР
31.03.2011 9:04 9:04

Гн Митев не е в час с извършеното престъпление и нито минута не е работел по него.Тогава беше служител в охр.полиция и единствено конвоираше задържаните от следствения арест до НТС,където се гледаше при открити врати делото.Председател на съда беше бъдещия министър председател на България Д.Попов.В Хасково след близо 2 часа съвещание състава на съда с 4 на 3 гласа произнесе присъда от 20г.лиш.от свобода,която след протест на прок*рора в Сфия присъдата бе изменена в смрътна.Г-н Митев е „специалист по всичко“и винаги се е натискал да става началникТой дори бърка и датата на извършеното престъпление,не е през апри,а на 27.01.1984г.- около 20ч.По това престъпление работеше цялата криминална служба ,включително и ДС,по която сега мнаго се плюе.От София бяха командировани много служители -зам.Директора на ДНМ,Сашо Кюлев,Кацамунски и др.Съществен принос от Хасково изигра полк.Тишевишки – най-добрия криминалист от Хасково за всички времена.Жалко за такива като Митев.

Мунчо
Мунчо
31.03.2011 9:17 9:17

Гледайки видеоматериала и реприките към него се присъединявам към предишната на пенсионера от МВР.Този Митев направо е „велик“.Завършил е к*рс на обучение в СССР и тогавашната комунистическа власт търсеше подходящи длъжности на такива като него.Още в началото на преходния период му видяха „сметкака“ и го освободиха от МВР.Няма място такива като него в тази система.Истински кариерист и дупедавец.Преди години дори се е натискал да става зам.кмет.Сега е пак някакъв в клуба на пенсионерите от МВР.Такъв си е и не може да се промени.ПолкТишевишки има издаден материал по грабежа,каойто се чете като „Отче наш“ в Академията на МВР.Хвала на такива като него.

драган
драган
01.04.2011 8:09 8:09

Не познавам двамата господа ,даващи интервю,но неправилно двете момчета са били осъдени на смърт.След като няма пострадали – убити при обира,то защо е била издадена такава присъда,явно за назидание.Все пак са били младежи и е можело да осъзнаят грешката си.Съдба!

Daniel
Daniel
15.12.2011 4:34 4:34

Дано душите на убитите момчета намерят покой !

30Г.СЛУЖБА В МВР
30Г.СЛУЖБА В МВР
21.01.2012 15:52 15:52

Обирът бе извършен през 1984г.Тогава н-к.на ОУнаМВР беше Ген.маьор Г.Милуше негов заместник по ДС беше полк.Иван Димов лека му пръст.Н-к К.П.беше Полк.Тишевишки.От София имаше командировани О.Р и специалисти като Полк.Кацамунски и др.Под тяхното вещо ръководство и денонощната,къртовска работа на целия състав,нямаше ден нямаше нощ работеше се до краен предел на силите.М.Митев също участваше в театъра на действията но не като такъ за какъвто се представя.Всичко това за опресняване на паметта на разни люде като М.Митев да не се правят на големи криминалисти,защото ако не ме лъже паметта агрономията и криминалистиката нямат нищо общо.

Иван
Иван
21.01.2012 15:59 15:59

Така известния банков обир всъщност не е никакъв банков обир. Извършен е грабеж на инкасото превозващо пари за банката. Извършителите изобщо не са припарвали в банката. Цялата сценка се е разиграла пред входа на самата банка. Жалко, че търсите кинаджийски истории а не истината за случилото се в този така популярен случай.

друг пенсионер
друг пенсионер
28.03.2013 16:08 16:08

Ей този идиот не спря да се вре там, където не му е мястото. Нищо общо няма Митьо с работата по разкриването на грабежа. Чувал е от тук от там някои неща затова има доста неточности. Косми -глупости. Да имаше косми, но не това доведе до разкриването. Просто Монката /бог да го прости/ каза, че е продал перуката на Веселин. Това беше решаващото. Като го гледам това недоразумение във филма, не съжалявам, че го уволних през1992г.

Back to top button