Регион

Автокрадци катастрофират с Лада, изоставят я

ПолицияИзоставен автомобил ВАЗ е открит вчера от Симеоновградски полицаи близо до с. Константиново, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. 

При огледа униформените са установили, че Ладата е с видими следи от претърпяно пътно произшествие. Установено е, че изоставената кола е на 68-годишен димитровградчанин, който час по-рано я е обявил за издирване, след като е била открадната от гаража му. 

През изминалото денонощие са регистрирани още три кражби. 1450 лв., 40 евро и лични документи са задигнати от вилна зона „Бадема“ в Хасково. Неизвестен крадец пък е откраднал 150 лв. от бакалия в тополовградското с. Княжево. Обирджия е проникнал в хранителен магазин в село Брягово, откъдето е взел 50 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
V
V
30.03.2011 11:53 11:53

Защо не им снимате колите отпред. Ето ви снимкa кадето са паркирали на синя зона без да плащат и забележете че нямат нито винетка, нито гражданска отговорност!!! http://yfrog.com/hs27ffdj

Back to top button