Хасково

Агенцията по храните погва търговците преди Великден

КозунациВъв връзка с предстоящите великденски празници и Гергьовден от днес до 6 май инспекторите от Агенцията по безопасност на храните стартират масирани проверки в обектите на търговската мрежа и общественото хранене, производствените предприятия и складове за съхранение и търговия с храни. Основно проверките ще бъдат насочени към яйца, бои за яйца, агнешко месо и козунаци.

Българската агенция по безопасност на храните съветва всички потребители да не купуват яйца и други хранителни продукти от нерегламентирани търговски обекти, които не са под контрола на агенцията. При покупка на яйца специално внимание трябва да се обърне на маркировката на яйцата от клас „А“, защото тя удостоверява, че те са предназначени за предлагане на пазара. 

По време на празничните дни ще има дежурни инспектори на всички областни дирекции по безопасност на храните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
elpida
elpida
01.04.2011 11:27 11:27

vinagi sme predpo`itali tezi velikdenski korabii,vzehme da gi opitame.tazi godina sa otwratitelni qvno sa praweni sas zstoqla maznina,granqsala ili sa pecheni w tawi sas zstoqla maznina.edna dobra firma se e provalila,galko……-firma total-haskovo

Back to top button