Хасково

Закопчаха трима младежи, обрали кафене

ПолицияТрима младежи от Симеоновград са заподозрени в кражба. Местните полицаи са установили, че преди 2 дни, момчетата на възраст 17, 18 и 20 години са проникнали в кафене в града чрез разбиване на страничната му врата и счупване на прозорец. 

От обекта са извършили кражба на неустановено количество цигари от различни марки, натурални сокове и монети на стойност около 20 лева. Познатите на органите на реда младежи са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

През изминалото денонощие е регистрирана взломна кражба на инструменти в Димитровград. Неизвестен засега извършител е проникнал в стопанска постройка на улица „Балкан“, след като е срязал катинара и е отключил с подбран ключ. От постройката, собственост на 56-годишен мъж, е извършил кражба на 2 дрелки, пневматичен пистолет и ъглошлайф. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button