Хасково

Отново протест в Хасково срещу високите цени на горивата

ПротестътСтотици недоволни шофьори от високите цени на горивата се очаква да излязат отново на протест в Хасково. Недоволството си те ще покажат на 16 април от 13:00 часа. Засега обаче все още не е ясно как ще се протестира и какъв ще бъде маршрутът, по който ще премине шествието от автомобили.

Haskovo.info припомня, че в края на март стотици коли обиколиха града и блокираха пътя Хасково – Димитровград. Протестиращите поискаха цената на горивото да бъде до 2 лева. Основната причина, която изтъкнаха е, че доходите на хората не са достатъчни.

Организаторите бяха категорични, че исканията им са социални, а не политически. Те дори влязоха в спор с протестиращите, които на своя глава блокираха движението, за което нямаше предварително разрешение, тъй като протестът трябваше да бъде мирен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Pfffffffffffff
Pfffffffffffff
07.04.2011 19:30 19:30

Kato izkate evtino gorivo namerete zaleji v bylgariq :D:D:D:D

zelen4uk4e
zelen4uk4e
08.04.2011 11:37 11:37

protestiraite za po visoki zaplati !!! standarta vi na jivot e na dunoto mislq 4e tova e osnovnia problem a ne cenata na gorivoto koqto iskate ili ne ste se povishava !!!

Back to top button