Хасково

Строителните фирми с най-много данъци в Хасковско

НАП - ХасковоДимитровградска фирма внесе най-големия данък „печалба“ по време на тазгодишната кампания, съобщиха за Haskovo.info от НАП. Крайният срок за деклариране и плащане на налога изтече на 31 март.

7 471 фирми от областта са подали годишните си данъчни декларации в офиса на НАП в Хасково в срок, като 2 470 от тях са предпочели електронните услуги на администрацията. По интернет е подадена декларацията и на димитровградския рекордьор, с което дружеството си е спестило 1% от дължимия налог. Освен авансовите вноски, направени през миналата година, сега то е внесло в бюджета още 73 038 лева корпоративен данък. 

Фирми от Хасково и Харманли допълват следващите места в призовата тройка по платен най-висок размер данък „печалба“ в областта. Първата е допринесла за бюджета с 62 093 лева, втората – с 60 140 лева. И трите дружества работят в сферата на строителството.

Общо 5 644 384 лева са събраните корпоративни данъци за хазната от офиса на НАП в Хасково за първите три месеца на тази година. Сумата е със 120 хиляди лева повече в сравнение със същия период на миналата година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button