Видео

Дупка до дупка – ВИДЕО

Дупка до дупкаПротест срещу лошото състояние на пътя Симеоновград – Гълъбово организира инициативен комитет. Част от пътя и е улицата, на която загинаха шестимата младежи в нощта срещу Възкресение. Освен високата скорост и употребата на алкохол от страна на шофьора, именно лошото състояние на пътя бе посочено от хората като една от причините за трагедията.

Протест срещу лошото състояние на пътя Симеоновград – Гълъбово организира инициативен комитет. Част от пътя и е улицата, на която загинаха шестимата младежи в нощта срещу Възкресение. Освен високата скорост и употребата на алкохол от страна на шофьора, именно лошото състояние на пътя бе посочено от хората като една от причините за трагедията.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
абе
абе
26.04.2011 21:57 21:57

никой не те кара да употребяваш превозно средсво ,слер употре*а на алкохол.пък и пътя не е виновен
никой нете кара да се фукаш.ако толкова много го искаш ИДИ СЕ ГРЪМНИ САМ НЯКЪДЕтези хора вина нямаха за това

лапач
лапач
27.04.2011 23:08 23:08

общините само лапат …….еее голямо лапане пада ….а после пари няма………за жалост е така…..и това не е само е Симеоновград …. тя и държавата ни е такава…..данъци …..такси …глоби….и после младите се махали от скапаната ни държава …..ами ще се махат….. НАПЪЛНО ГИ ОПРАВДАВАМ

скръндза
скръндза
30.04.2011 21:50 21:50

бе то май до малките общини нищо не стига.май отдавна са ги отписали-щото май България е само София.

Back to top button