Видео

На свобода, но обвиняем – ВИДЕО

Живко ЖелевЕдинственият арестуван за жестоката трагедия в Симеоновград днес бе пуснат от ареста. Това е 18-годишният Живко Желев, който бе задържан за това, че е дал колата си на шофьора Данаил Георгиев.

Единственият арестуван за жестоката трагедия в Симеоновград днес бе пуснат от ареста. Това е 18-годишният Живко Желев, който бе задържан за това, че е дал колата си на шофьора Данаил Георгиев.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
rambo
rambo
28.04.2011 19:18 19:18

moji li takovo bezobrazie dago osaddat na maksimana prisida yazik za tineijarite bog da gi prosti tryabva da ima spravedlivost da gi nakajat tiya dvamata ubiisi

moni
moni
28.04.2011 21:10 21:10

momceto nyama vina,zadirjaneto mu bese greska,toy ne e karal,toy vseki moje nesto da napravi da vini drugiya ce toy e vinoven

moni
moni
28.04.2011 21:10 21:10

momceto nyama vina,zadirjaneto mu v aresta bese greska

Анонимен
Анонимен
29.04.2011 12:21 12:21

Как да няма вина Живко след като са пили заедно с Данаил и плюс това казва че не помни нищо от бензиностацията до когато е дошъл на себе си.Как ще помни като е бил пиян.Та то е много лесно когато са обити 6 деца и после да кажеш просто съжалявам ейга ти наглият тип.Според мен Данаил трябва да бъде осъден доживот а Живко от 5 до 15 години за съучастничество. Та те са пили всички в компанията и той е дал ключовете на Данаил.Но той ще бъде оправдан щото родителите му са наели добър адвокат в лицето на Димо Стоянов.

Back to top button