Хасково

Един загинал и един в кома след катастрофа до Динево

Тирът, чийто шофьор е загиналТежка катастрофа затвори международния път за Турция в отсечката Хасково – Харманли рано тази сутрин. Движението бе отбивано през Симеоновград.

Инцидентът е станал около 4:30 часа между два тира и е предизвикан от неправилно изпреварване. Единият камион изпреварвал автобус на остър завой без видимост до разклона за село Динево. Двата тира са се ударили и са спрели на повече от сто метра разстояние като единият от тях се е врязал в дърветата край пътя и е успял да изкорени едно от тях. Товарът е разпилян по платното.

Леката кола се е врязала под камионаЗагинал е шофьорът, който причинил инцидента. Другият водач е в кома с опасност за живота.

Минути след катастрофата лек автомобил се е забил в друг тир, който е бил спрял заради инцидента. В колата, която се е врязала под камиона, са пътували четирима мъже. Те не са пострадали сериозно.

Шофьорът на спрелия тир разказа, че водачът на леката кола е бил с над 1 промил алкохол в кръвта и не е имал документи.

Около 10 часа започна пропускането на автомобили през участъка.

Вижте видео репортаж от катастрофата

 Другият камион е на повече от 100 метра от първия  Вторият тир

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
слухар
слухар
03.05.2011 9:57 9:57

много идиоти по пътищата

iuop
iuop
03.05.2011 12:05 12:05

iuop

Back to top button