Хасково

Едва 20 хасковлии на протест срещу бедността и мизерията

ПротестътЕдва 20 души подкрепиха днес протеста в Хасково срещу бедността и мизерията в България. Проявата, която се организира от движение „Сила“, е провокирана от ниския стандарт на живот.

Протестът се провежда за пети път в страната и за първи път е международен. Подкрепен е от съмишленици в Мексико, Португалия, Ирландия и Гърция, съобщи координаторът на движение „Сила“ за Хасково Николай Драгиев. „Едва 20 души сме се събрали днес. Това означава, че няма други недоволни в Хасково. Всички останали са богати и живеят добре. Затова нямат право да се оплакват“, коментира той.

Въпреки липсата на разрешение от общината протестиращите тръгнаха пеша от зала Дружба, преминаха по главната улица в центъра на Хасково, пресичаха пешеходни пътеки.

Недоволни от случващото се в България се оказаха и неколцина пенсионери, които подкрепиха протеста срещу бедността и мизерията. „Не може да се говори за свобода и демокрация там, където хората гладуват. Това, за което ние се борим от няколко години е същото, за което днес се борят и младежите“, обосноваха присъствието си от Гражданско сдружение на пенсионерите – Хасково.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
heda
heda
15.05.2011 18:05 18:05

Интересно явление се случва във вашия сайт !Защо изтрихте коментара !!!!!!!!!

Haskovo.info
Haskovo.info
15.05.2011 18:14 18:14

Нещо сте се объркали, не сме премахвали коментар.

heda
heda
15.05.2011 19:53 19:53

Жалко за всички парвенюта и „богаташи“ ,които гледаха надменно от масичките в кафенетата на града !Жалко ,защото протестиращите имаха к*ража да се опълчат на общинската управа и на Държавната безотговорност !Защото мили съграждани кафенетата ще ги има ,макар и с други собственици и след вас,но младежта напуща не само града ни ,но и Родината си !Родина -мащеха !Бягайте деца !Животът е пред вас и бъдещето е във вашите ръце !

slu4aen
slu4aen
15.05.2011 20:05 20:05

Случайно бях в центъра когато мина „протеста“. Не се разбра тези хора какви са, за какво се борят, срещу какво протестират. Нямаше скандирания, нито плакати, никакъв знак за какво става въпрос. Само знамена и подвиквания от мегафона: „Ха така, гледайте“, „Вие да не сте милионери, бе“ и др. такива което още повече ме отблъсна от групичката „протестиращи“.

ogan i pepel
ogan i pepel
15.05.2011 21:24 21:24

Stoqt i gledat seir i 4akat nqkoi da gi opravi bqgat kato mi6ki tap4at gi na vsqkade i tuk i navsqkade i tarpqt 6to e to;

sss
sss
15.05.2011 21:35 21:35

Дядо днеска вика отивам на митинг-чудя се какъв 🙂 той къде бил отишъл за жалост аз тогава си пътувах към Пловдив.

уф аман от слепци
уф аман от слепци
15.05.2011 23:39 23:39

ДО СЛУЧАЕН
КАК ПЪК НЕ НИ ПОПИТА КАКВО ПРАВИМ? КАК НЕ СЕ ЗАЧЕТЕ ПОНЕ МЪЪЪЪНИЧКО В ПЛАКАТИТЕ ДА ПРОЧЕТЕШ. И ЗАЩО ИСТИНАТА ТЕ ОТБЛЪСНА?

slu4aen
slu4aen
16.05.2011 1:16 1:16

Това ли наричате истина? Да подвикваш по хората като селски ергенин на плажа по някоя хубавица!!!!
Викайте каквото имате да кажете на управляващите! А не по хората. Защото протеста ви беше зле организиран и зле разгласен. За това не са ви виновни случайните минувачи. Не че не е резонно това дето сте намислили, но така с подвикване и даже откровени обиди към останалите заприличахте повече на фундаменталисти отколкото на протестиращи.

ФЕРМЕР
ФЕРМЕР
16.05.2011 5:43 5:43

Ейййй, толкова земя има за копане…Китайците ще ни превземат..Йорданците вече напират…Що не идете да работите градините си? Нали знаете максимата: „НИВАТА НЕ ИСКА МОЛИТВА (ПРОТЕСТ), А МОТИКА!“

Back to top button