Хасково

Хванаха двама по време на сделка за 60 грама канабис

Марихуана26-годишен хасковлия и 30-годишен асеновградчанин са задържани за съхранение на дрога. Пласьорите са заловени в момент на предлагане на 60 грама канабис, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Продажбата се е осъществявала в мазета на жилищен блок на улица „Славянска“ в Хасково. Наркотикът бил разпределен в 50 станиолови пликчета и полиетиленова торбичка.

Изсушената листна маса е тествана с полеви наркотест, който е потвърдил вида й. Двамата познайници на полицията са задържани до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кардиналспелман
кардиналспелман
19.05.2011 18:44 18:44

заловили 60 грама представяте ли си 60 грама и вдигат пушилка до небесата –затова ли е тая полиция затовя ли ни отдържат от пенсиите и заплатите за 60 грама срамна работа –кражби убийства насилия катастрофи колкото искаш те се хвалят с 60 грама трева -браво на великия чекист майора николай самунджиев време е за пенсия не го забравяйте и да хваща електрожена и оксижена както бе на младини

Back to top button