Хасково

Бивш зам.-министър оглави управителния съвет на МБАЛ

Заседанието на управителния съветБившият заместник- министър на здравеопазването Валерий Митрев е новият член на управителния съвет на хасковската многопрофилна болница. Той заема мястото на пенсиониралия се Михаил Попов.

Д-р Митрев е и новият председател на управителния съвет на болницата, съобщи за Haskovo.info директорът на болницата д-р Тодор Пандов след днешното заседание на съвета.

Тодор Пандов остава директор на здравното заведение. Неговата смяна не е била обсъждана.

 

д-р Валерий Митрев

д-р Валерий Митрев
 

д-р Тодор Пандов

д-р Тодор Пандов

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
галактион
галактион
19.05.2011 18:28 18:28

по времето на прогнилия социализъм имаше 1 гл лекар и двама заместници като гледам тия 6 тарикати на снимката които сигурно вземат по 2000 лв а в същото време цялата работа върши само 1 -т пандов се питам –къде е киро на кирия и си отговарям киро е на далавера

Анонимен
Анонимен
19.05.2011 20:56 20:56

КАК ИНАЧЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ МЪРЗЕЛИВИТЕ КОМУНИСТИ,АКО НЕ ОСКУБЯТ БЮДЖЕТА,ТА НАШИТЕ ОСИГОРОВКИ СА ИЗЯДЕНИ НА ЗЕЛЕНО ОТ КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИЯ МЪРЗЕЛИВ ЕЛЕКТОРАТ-ЦИГАНИТЕ….

тони
тони
20.05.2011 0:44 0:44

през прогнилия социализъм имаше медицина и лекари а сега през капитализма и т о див. има търговски дружества и търговци и малко кадърни доктори.докато работят в болници и в частни кабинети по едно и също време медицина няма да има нзок да провери работното им време кога и как е и за какво им плаща особенно в димитров град .има и кадърни и честни лекари но са по малко ог другите.ДА СЕ ДАДЪТ В ПЪТИ ПО ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ НА ТИЯ КОИТО РАБОТЯТ САМО В БОЛНИЦИТЕ.

Back to top button