Регион

Пиян шофьор с Мерцедес се заби в каменна ограда на къща

Две катастрофи с пострадали са станали вчера в Хасковска област, съобщават от полицията.

22-годишен водач на лек автомобил Мерцедес е самокатастрофирал вчера в 18:45 часа на улица „Москва“ в Тополовград. В колата е пътувала и 20-годишна от Ямбол.

Шофьорът е загубил контрол и се е ударил в каменна ограда на къща. Двамата са откарани в болница с леки контузии. Дрегерът на водача е отчел 1.59 промила алкохол.

35-годишна водачка е загубила контрол върху автомобил Пежо и е причинила вчерашната катастрофа на пътя преди хасковското село Конуш, съобщават от полицията. Както Haskovo.info писа, челно се удариха два автомобила. Пострадали са водачката на Пежото и двама пътници – мъж на 68 г. и жена на 65 г. от Момчилград, пътуващия във втория автомобил Опел. Всички са прегледани и са освободени за домашно лечение.

Вчера на автомагистрала „Марица“ е заловен 38-годишен димитровградчанин, който е карал Фолксваген без шофьорска книжка и под въздействието на метамфетамин. 38-годишен от село Брягово е хванат да шофира в Хасково с 1.8 промила алкохол. Неправоспособен 53-годишен водач на нерегистриран мотопед с 0.81 промила алкохол е заловен в село Горно Сираково.

Трима пострадаха при катастрофа на пътя Хасково – Кърджали

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button