Хасково

ЦДГ №2 „Незабравка“ отпразнува 60-годишен юбилей

Презникът60-годишен юбилей отпразнува тази вечер ЦДГ №2 „Незабравка“ в Хасково. Двора на детското заведение стана сцена за изява на близо 200 деца.

Те танцуваха, пяха и се забавляваха. Родители и гости на тържеството аплодираха танците на малчуганите. 

Най-малките бяха „Бебета“ и „Малки кончета“. По-големите каки и батковци се превъплатиха в „Смели моряци“, „Клоуни“, „Бонбони“, „Лешници“ и „Тортелинки“. Така заедно с „Готвачите“ децата приготвиха празничната тортата, от която на финала опитаха всички малчугани.

На рождения ден на детската градина присъстваха началникът на регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов, заместник – кметовете Нели Станева и Венко Точевски и директори на детски градини.

Image С 60-годишния юбилей на ЦДГ „Незабравка“ и провелия се тази сутрин празничен концерт на детската градина в село Малево по случай 45 години от създаването й бе поставено началото на празненствата по повод 1 юни – Деня на детето

В понеделник в ОДЗ 18 „8 март“ в Хасково ще бъде поставено началото на десетилетието за безопасно движение по пътищата. Инициативата ще премине под мотото „Това трябва да го знае всяко дете“. 

Във вторник сутринта в зала „Дружба“ ще се проведе Мини шампионска лига, а следобед читалище „Зора“ в кв. Македонски ще бъде домакин на празничния концерт по случай 30-годишнината от създаването на ОДЗ „Звънче“.

Концерт под надслов „Детство мое – реално и вълшебно“ ще забавлява малчуганите на 1 юни. Той ще бъде на пл. „Свобода“ от 10:00 часа. Следобед от 17:30 в голямата зала на читалище „Заря“ ЦДГ №3 „Зорница“ ще отбележи с празничен концерт 60-годишния си юбилей. Финалът на тържествата ще бъде поставен от Ансамбъл Хасково на пл. „Свобода“ от 18:30 часа.

Image Image
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button