Хасково

Двама в Хасковско със съмнения за ешерихия коли, единият почина

МБАЛ - ХасковоНа двама мъже от област Хасково, настанени в Инфекциозно отделение, са взети микробиологични проби, които да установят дали са заразени с опасната бактерия ешерихия коли.

Единият от пациентите е 66-годишен мъж от хасковското село Сусам. Той е приет в лечебното заведение след почивка на „Каваците“.

„Първия ден след приема диарията и повръщането бяха овладени, но вчера сутринта около 4:00 часа пациентът почина„, коментира пред Haskovo.info управителят на МБАЛ – Хасково д-р Тодор Пандов.

Заради психозата в Европа, предизвикана от ешерихия коли, на пациента е била взета проба, чийто резултат ще бъде ясен до дни. Медиците се съмняват резултатите да са положителни, тъй като според аутопсията на 66-годишния мъж той е починал от остър миокарден инфаркт.

Междувременно във вторник друг болен пациент със съмнение за ешерихия коли е преведен от вътрешно отделение в Инфекциозно. И на него му е взета проба, резултатите от която също се чакат. Няма данни мъжът да е пътувал извън страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kkkk
kkkk
09.06.2011 21:07 21:07

proverete orangeriite v galti brag

Анонимен
Анонимен
09.06.2011 21:53 21:53

Научи се да пишеш бе тъпак.

тттт
тттт
10.06.2011 8:46 8:46

Почиващия на базата Каваци си е носил краставиците от Хасковско село така че,не пишете не проверена информация.

Back to top button