Хасково

Профилактични прегледи в Клуба на диабетоболните

Петър Дялков

Петър Дялков

Единственият специалист в страната по лечение на диабетно стъпало д-р Румен Богданов ще извършва този петък безплатни прегледи в Клуба на диабeтоболните в Хасково, съобщи за Haskovo.info председателят на местната организация Петър Дялков. 

След това медикът ще посети по домовете няколко диабетноболни, които не могат да се придвижват. „Веднъж годишно го каним в Хасково„, поясни Дялков. Това е част от програмата за отбелязване на Международния ден за борба с диабета, който е през ноември, но хасковският клуб го отбелязва с прояви в рамките на няколко месеца.

240 са по списък членовете на местната организация. Над 1200 са обаче болните от диабет, които посещават Клуба за измерване на кръвна захар и други процедури.
В петък следобяд д-р Богданов ще преглежда диабетоболни в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
veneta-venito
veneta-venito
25.01.2012 12:08 12:08

Petar Dqlkov e nai golemiqt dalaveradjiq koito poznavame,moje li da go slojite da se griji za bolni kato toi ne moje da se griji za nego si,kak moje ot 400km da nabludava bolnite,dosega ne e doshal da vidi nikoi ot nas- bolnite ami daje ni krade ot hranata.koqto ni se polaga dano da se zatikne dano.mnogo vi molim mahnete go toq kradec,koitonai mnogo da ni razbolee poveche.

Back to top button