Хасково

Росица Караджова с премиера на романа си в НДК

КнигатаПремиера  на първата книга на Росица Караджова „Ритъмът на сърцето“ ще  се състои във  вторник  в клуб Студио 5 на столичния  НДК. Водещ ще е Драгомир Драганов. Благодаря на издателство  „Сиела“ за доверието, което ми оказаха, и за надеждата ,която ми дадоха, казва младата авторка.

19-годишната Росица Караджова стана известна по време на участието си  в телевизионното шоу „Байландо“, когато не само  хасковлии подкрепяха нейния талант и дух. Възпитаничката на Професионалната  гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня“ стигна до финала и промени  представата на обществото   за способностите на хората с глухота, за които тя казва: ние сме част от вселената и никой няма право да ни отрича и да не ни забелязва.

В романа на Роси, която мечтае да стане актриса, присъстват автобиографични елементи.  Режисьор от САЩ  е проявил интерес да снима филм по книгата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button