Видео

Четири села на водоноски – ВИДЕО

Водата в Брягово не става за пиенеОт чешмите на хиляди хора от няколко хасковски села от години тече мръсна вода, пълна с манган и желязо. Заради това хората са принудени да пълнят туби и бидони от няколко чешми извън населените места и да ги носят километри. Проблемът може да бъде решен с пречиствателно съоръжение, но пари за него няма. От следващата седмица хората в Брягово, Александрово, Поляново и Константиново минават на водоноски.

От чешмите на хиляди хора от няколко хасковски села от години тече мръсна вода, пълна с манган и желязо. Заради това хората са принудени да пълнят туби и бидони от няколко чешми извън населените места и да ги носят километри. Проблемът може да бъде решен с пречиствателно съоръжение, но пари за него няма. От следващата седмица хората в Брягово, Александрово, Поляново и Константиново минават на водоноски.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
субисарета
субисарета
02.07.2011 15:38 15:38

тоа делчо е кмет сигурно повече от 50 г

Back to top button