Хасково

Епизод пореден: Удар до „Старата баня“ в Хасково заради отнето предимство

Два автомобила катастрофираха на опасно кръстовище в Хасково, където често стават подобни инциденти. Става въпрос за пресичането на улиците „Цар Страшимир“ и „Георги Бенковски“ до „Старата баня“.

БМВ се е движило по тясната в този участък улица „Цар Страшимир“ и при излизане от нея е отнело предимството на спускащия се по улица „Георги Бенковски“ Нисан.

При сблъсъка двата автомобила са се отклонили опасно към уличен стълб. Няма пострадали хора. На място пристигна екип на Пожарната заради сигнал за заклещен в БМВ-то мъж, но до пристигането им той е успял да излезе от колата.

Шофьори коментираха, че видимостта на излизащите от „Цар Страшимир“ е ограничена и това е една от причините за честите катастрофи там, дори и след като преди няколко години тя стана еднопосочна.

Движението в района беше затруднено до разчистването на ударените коли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
педаловрътко
педаловрътко
21.10.2022 17:19 17:19

аз затова си въртя педалчетата и не искам кола,

Back to top button