Хасково

Преписката за обезглавения паметник в центъра на Хасково стигна до прокуратурата

Установено е 11-годишното момче, което на 30 октомври се е катерило по паметника на Незнайния войн на площад „Свобода“ в Хасково и е съборило главата на една от фигурите, съобщават от полицията.

На неговите родители е съставено полицейско разпореждане. Преписката е изпратена по компетентност в Районна прокуратура – Хасково, допълват от полицията.

Haskovo.info припомня, че от общината съобщиха след инцидента, че падналата глава е прибрана и са извикани специалисти, които да я възстановят. Кметът Станислав Дечев пък се закани в града да бъде проведена акция срещу вандалите след зачестилите посегателства, включително и в строящия се парк зад ДНА.

Обезглавиха един от войните на паметника в центъра на Хасково

Стягат акция срещу вандалите след посегателствата над паметника в центъра и парка зад ДНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.11.2022 10:15 10:15

Поредния лигльо и бъдещ представител на затвора на 11 години от къде тази злоба и сила сега заедно с родителите обществено полезен труд да му дойде акъла!

?!?
?!?
04.11.2022 10:30 10:30

Освен разпореждането за родителите, няма ли такова и за институцията допуснала необезопасен опасен фрагмент от статуята да застрашава с падане върху минувачи и малките деца играещи там ?

Orhan Murad
Orhan Murad
04.11.2022 14:48 14:48
Отговор до  ?!?

Дори и аз виждам колко е неадекватен този коментар.

Back to top button