Хасково

Смиляна Нитова получила заплашителен СМС заради въпроса за Минко Ангелов

Народният представител от „БСП за България“ Смиляна Нитова е получила заплашителен СМС след като вчера зададе въпрос в парламента на служебния премиер Гълъб Донев относно информация за връзка на областния управител на Хасково Минко Ангелов с контрабанден внос от Турция.

Заплахата огласи днес в Народното събрание заместник-председателят на групата на левицата Иван Ченчев, който от парламентарната трибуна показа СМС-а, който завършва със закана: „Ще ви помогна на следващи избори да нямате депутат от Хасково“, съобщават от БСП.

БСПТой призова председателя на Народното събрание и президента да вземат мерки. „Тук не става дума за кохорти, г-н президент, става дума за народни представители. БСП няма да допусне което и да е длъжностно лице в държавата да заплашва народни представители, както от групата на „БСП за България“, така ще сме солидарни с всеки един, който задава въпроси, върши си работата като народен представител и се случва това“, заяви Ченчев.

Смиляна Нитова каза пред Haskovo.info, че зад СМС-а стои Минко Ангелов. Той пък отрече да е писал на Нитова, като допълни, че се познават и ако има нещо да й каже е щял да й се обади. „Не й се сърдя. Тя изпълнява поръчка на ръководството на БСП. Предстои да заведа дела в съда“, допълни Ангелов, като отказа да конкретизира срещу кого ще са делата.

Haskovo.info припомня, че вчера Минко Ангелов заяви, че докато трае разследването срещу него той е в отпуск и си е депозирал оставката. В момента временно изпълняващ длъжността областен управител е Мартин Узунов.

Минко Ангелов депозира оставка като Областен заради разследване за корупция

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гробар
Гробар
30.11.2022 17:10 17:10

Тая дето нищо не е работила през живота си ще се прави на жертва.

Анонимен
Анонимен
30.11.2022 17:40 17:40

Ujjkpjı

Rockrider
Rockrider
30.11.2022 17:50 17:50

БСП изключително уверено се стреми да няма изобщо депутати не само на местно, но и на национално ниво. Хвала, другари!
И не разбирам, какво имат против някой да им помогне за това… Състрадателни хора им предлагат помощ, а те го възприемат като заплаха. Вземете в ръце, другари!

Боби
Боби
30.11.2022 18:31 18:31

Те и без негова помощ няма да имат депутати.Просто хората няма да гласуват.

bla bla
bla bla
30.11.2022 20:28 20:28

Минко смени ,бкп,бсп,ндсв,абв,мая кресливата истеричка с една дума бори се кокала и зеления чорап се хвана на бастун с тоя ренегат ,ако му се иска да има рейтинг да си преосмисли кадровата политика в Хасково защото всичките му кадри до един са КАДРОВИ президентски провал.ПРЕЗИДЕНТА да поиска по служебен път за сагата EVN-MINKO ЗА ТОКА ЗА ПАРИТЕ,за кокошките ,за да не бере срам с този безсрамен келеперджия-келепир.Срам за Хасково защото те са супер хора и заслужават сериозен човек ,а не този президенски провал..

Учител
Учител
30.11.2022 21:35 21:35

Те заедно играха хоро на площада в Хасково. Един дол дренки са и двамата. Мижитурки

Back to top button