Хасково

Трийсетина рокери фучаха с мотори край КАТ

Стартова отсечкаДесетки хасковлии се събраха край стартовата отсечка, където местният мотоклуб „Хиените“ и техни приятели от страната демонстрираха мощността на своите мотори. Инициативата бе част от програмата на традиционния рокерски събор в Хасково. На отсечката между КАТ и „Техномаркет“ 30-тина смелчаци вдигнаха адреналина на зрителите с бързите си и атрактивни машини.

Рокерският събор продължава втори ден. На откриването на „Ямача“ вчера се проведоха няколко състезания- по майсторско каране и най-бавно каране на мотори, по надяждане с диня, надпиване с бира и въртене около кол. Стартова отсечка

След края на стартовата надпревара днес купонът отново ще продължи на Ямача. Там организаторите са предвидили състезания по прехвърляне на презервативи над препятствия и отборно дърпане на въже. „Вечерта ще завърши с тегленето на томбола и раздаването на домакински уреди като награди“, съобщи за  Haskovo.info организаторът на събора Николай Атанасов- Попа от мотоклуб „Хиените“. За доброто настроение на гостите на осмия национален мотосъбор в Хасково ще се погрижи рок група „Хангар 42“. Градусите ще вдигне и обичайното стриптийз шоу.

Стартова отсечка Стартова отсечка 
Стартова отсечка Стартова отсечка
Стартова отсечка  Стартова отсечка

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.08.2011 12:53 12:53

nai qkite

Анонимен
Анонимен
28.08.2011 13:35 13:35

Бедняци . Да ми кара такъв мотор с чехли-ПРОСТОТИЯяаааааа,простотия.

Back to top button