Хасково

Доброволци призовават хасковлии да засадят елхичките си след празниците на Ямача

Хасковлии да не изхвърлят естествените си елхички след Коледно-новогоишните празници, а да ги засадят в парк „Ямача“, призова Минка Арабаджиева, председател на Сдружение „Българска асоциация на хора с онкологични и други заболявания „Живот“ и доброволци.

През ноември се проведе обучението „Доброволци с кауза“. След това доброволците са предложили да се проведе инициативата „Всяка елхичка – звездичка на небето“. „Елхичките ще ни напомнят за нашите близки, които вече са на небето“, допълни Арабаджиева.

Засаждането на дръвчетата ще е зад монумента „Света Богородица“. Допълнително ще стане ясна датата, на която ще се проведе акцията по засаждането на елхичките.

Минка Арабаджиева благодари на всички доброволци за техния безвъзмезден труд. Някои от тях помагат на сдружението вече 20 г.

Обучение на доброволци проведоха в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button