Любопитно

Доброволци осигуриха малко „коледно чудо“ за над 600 семейства

Стотици хора в селата край Хасково ще получат коледен подарък от доброволци. Той включва хранителни продукти, но и внимание в празничния ден.

ДоброволциЗа трети път през последните 2 години над 50 души са се организирали през социалните мрежи, за да доставят радост на самотно живеещи и семейства в нужда. Те са събрали пари и с помощта и на местни фирми са подготвили над 600 пакета с храни от първа необходимост.

Подаръците включват брашно, олио, боб и леща, хляб и мляко, както и още няколко продукта от ежедневието. Тази сутрин доброволците започнаха да товарят пакетите и тръгнаха към селата, за да ги занесат лично.

ДоброволциОсвен продуктите обаче, младите хора се надяват, че и с присъствието си ще вдигнат духа на хората в селата. За да изберат на кого да ги занесат, са се свързали с кметовете на населените места, които са посочили хората, които имат най-голяма нужда.

Досега инициативата вече 3 пъти е доказала, че именно подобно лично отношение е това, на което хората се радват най-много по празници, така че ще продължим да го правим, категорични са организаторите.

ДоброволциОсвен хранителните пакети, те са събрали и пари, с които ще подпомогнат каузите на децата с нужда от лечение от Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button