Любопитно

Нова мартенска украса и подаръци в Димитровград

С нова мартенска украса Димитровград посреща Първи март, съобщават от общината.

Красива композиция от мартеници е разположена на кръстовището на булевард „Трети март“, пред Спортна зала „Младост“ и пред сградата на Общинска администрация, където се намира и украсеното традиционно дърво с мартеници и щъркел.

МартенициЗа поредна година от кметството подаряват и мартеничка „Аз обичам Димитровград“ на всеки гражданин, който на Първи март ползва административна услуга в Общинска администрация. Мартениците са изработени от Социалното предприятие.

Всяка детска градина в общината беше посетена от Баба Марта. Тя разказа на малчуганите за традициите и им подари ръчно изработени мартенички. Радостната среща за децата се осъществява за поредна година с подкрепата на самодейки от читалищата в общината. С песни и танци малчуганите поздравиха своята гостенка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button