Регион

Наложиха домашен арест на Ангел, обвинен в убийството на баща си

Пловдивският апелативен съд измени мярката за неотклонение „задържане под стража“, взета от Хасковския окръжен съд спрямо 28-годишния Ангел Георгиев от Димитровград и я замени с домашен арест. Той ще бъде контролиран с електронно устройство, допълват от съда.

Haskovo.info припомня, че Ангел е обвинен, че на 23 март при скандал със 71-годишния си баща му е нанесъл побой. Три дни по-късно възрастният мъж почина в болница.

На делото в Хасково адвокатът му Ангел Ангелов поиска по-леката мярка домашен арест, защото той страда от заболяване на тестисите, което би лекувал по-успешно вкъщи. Обвиняемият каза през сълзи, че никога не е искал да се случи това, искал най-доброто за себе си и за семейството си, имал много мечти със своята приятелка, обичал баща си, който винаги бил на първо място за него.

Според пловдивските магистрати доказателствата срещу Ангел са минимални, той е с чисто съдебно минало и добри характеристични данни, като не съществува опасност при по-лека мярка да се укрие или да извърши престъпление. Заради честите му пътувания до Германия обаче му е наложена забрана да напуска страната.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.

Ангел убил баща си при скандал за пари

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button