Любопитно

Хасковският регионален конкурс излъчи 4 красавици за „Мис България“

Четири участнички за „Мис България“ излъчи снощният регионален конкурс за красота, който се проведе в популярно хасковско заведение, съобщи за Haskovo.info регионалният мениджър на „Интерсаунд“ Адриана Добрева.

17-годишната ученичка в СУ „Васил Левски“ Кристина Агова ще представя Хасково на националния конкурс. Нейни подгласнички станаха две студентки – 20-годишната Женя Желева и 19-годишната Йоана Колева.

18-годишната Лин Лелчук от Маджарово също ще участва на „Мис България“. 17-годишната Красимира Генова ще представя Стара Загора на националния конкурс, а Кърджали ще е представен от Елван Хамид на 20 г., която е третокурсничка в хасковския Медицински филиал на Тракийския университет.

КонкурсМомичетата се представиха в три дефилета – спортни екипи от известна марка, елегантни рокли на хасковска фирма и официални рокли на известен български дизайнер. Хореограф е Ивайло Кръстев, а водещ – пиарът Атанас Лазаров. В журито беше режисьорът Николай Скерлев и спонсори на конкурса, които раздадоха много специални награди на всички участнички.

КонкурсПобедителките награди шефката на модната агенция Ирина Папазова. Нейни асистентки бяха Мюге Раиф, която изпълни две песни и Калина Ленкова – модел в агенцията. Сред официалните гости беше Гаел Бонел Санчез – бизнесмен, продуцент, партньор и Мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios.

Националният конкурс за красота „Мис България“ се очаква да се проведе през септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Lili
Lili
20.05.2023 16:50 16:50

Kvi sa tiq parcali nqmat nishto estestveno 🤭

Анонимен
Анонимен
21.05.2023 1:14 1:14
Отговор до  Lili

Първо се виш ти къкв си и догава коментираи

майко мила
майко мила
23.05.2023 23:15 23:15
Отговор до  Анонимен

Правопис за пример

Back to top button