Регион

Операция на пътя за пияни шофьори „поряза“ шестима

Проверки, архив63 автомобила са проверили вчера пътните полицаи в рамките на стартиралата операция за установяване на водачи шофиращи в нетрезво състояние и липса на застраховка „Гражданска отговорност“.

Акцията се е провела на територията на Димитровград, Харманли и Тополовград, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково.

Полицейските служители са съставили 4 акта и 2 фиша по Закона за движение по пътищата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КОРЕНЯК.
КОРЕНЯК.
13.12.2011 10:52 10:52

Ай стига ве само четири акта и два фиша ли ве,е*ати европейската област на държавата,няма нарушители а?Да вземат да застанат два три дни около у-ще Климент да видят каква анархия е в движението,само дето има знаци сложени за еднопосочни улици.Всеки се движи кой както му дойде,срещу движението,спиране кой кадето свари и много други нарушения.Даже и раьонния инспекторот РПУ Х-во който одговаря за кв.Училищни се движи срещу движението по еднопосочните у-ци.Това защо го прави вместо да въдвори ред в раьона си той какв????????

Мирослав
Мирослав
13.12.2011 14:10 14:10

a kolko ro6vet sa zeli kajete de 🙂

Анонимен
Анонимен
13.12.2011 20:15 20:15

МИРОСЛАВЕ??? ЗАЩО СИ СБЪРКАЛ ИМЕТО СИ,ТО СЕ ПИШЕ С Ф НАКРАЯ-МИРОСЛАФ.ТАКА ПОНЕ ЩЕ БЪДЕ ЗАВЪРШЕН КОМЕНТАРА ТИ НА СТО ПРОЦЕНТА.

маркуча
маркуча
14.12.2011 9:24 9:24

Как така този път Живко се е скрил от папараците и не са го снимали а снимали Руския в гръб

Back to top button