Любопитно

„Хлапачката от 13 етаж“ за финал на сезона на театър „Арлекин“

Театър „Арлекин“ с ръководител Румяна Георгиева в хасковското читалище „Заря“ тази вечер закри творческия сезон с премиерата на „Хлапачката от 13 етаж“ от Мирча Йонеску.

Постановката е на Румяна Георгиева, музикалното оформление е на Тодор Враджалиев, участват Инна Кънчева, Румен Христозов, Енрике Диаз, Ана Мария Пейкова, Иван Петев, Александър Добрев, Калина Василева, Анджелина Иванова и Виара Нури.

Темата на представлението е за самоубийството на младите хора – защо и как, кой ги подтиква, възрастните ли са виновни или не. Сред отговорите, които дава пиеса са – понеже младите не сънуват вече и липсата на любов.

ТеатърHaskovo.info припомня, че през последните седмици младите актьори имаха цели шест премиери. В четвъртък те заминават за участие на фестивала „Сцена край морето“ в Поморие, където ще се представят с „Домът на Бернарда Алба“ от Федерико Гарсия Лорка.

Актьорите от школата в „Заря“ с цели 6 премиери

Играят премиерно „Домът на Бернарда Алба“ в читалище „Заря“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button