Хасково

След гонка задържаха двама мъже и жена за 9 кг. хероин

Двама мъже и жена са задържани миналата нощ за 9 кг. хероин в раница, съобщи директорът на ОДМВР – Хасково Чавдар Георгиев.

Тримата са пътували с автомобил БМВ. Колата е управлявана от мъж от Стара Загора, до него е бил пътник на 30 г. от димитровградското село Сталево, а отзад се е возила жена на 35 г. от Стара Загора.

В отсечката между село Клокотница и Хасково полицаи са подали сигнал със Стоп палка на колата, защото се е движила с превишена скорост. Водачът на 36 г. обаче не се е подчинил и е продължил пътя си.

Полиция
Чавдар Георгиев

БМВ-то е последвано от полицаите, които забелязали, че пътникът изхвърля нещо от колата, което впоследствие се оказва раница с пакети с около 9 кг. хероин.

Веднага е подаден сигнал за преследването до съседните областни дирекции на МВР. По-късно водачът е задържан в Стара Загора, а двамата пътници – в Карлово.

ХероинВ колата е открит амфетамин, а в къщата в Сталево пакет с прахообразно вещество. Двамата мъже са криминално проявени – водачът за повреждане на имущество, а пътникът – за дрога.

На този етап няма информация за пътя на наркотика. Предстои да излезе експертизата на дрогата и от Окръжна прокуратура – Хасково да повдигнат обвинение.

След експертиза: Заловеният при гонка хероин се оказа амфетамин

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button