Хасково

След експертиза: Заловеният при гонка хероин се оказа амфетамин

Извършената химическа експертиза е показала, че в деветте пакета, изхвърлени при гонка край Хасково има амфетамин, а не хероин, както първоначално отчете полевият наркотест на полицията, съобщават от прокуратурата.

Haskovo.info припомня, че на 27 юни на пътя между Хасково и село Клокотница полицаи подадоха сигнал със Стоп палка на автомобил БМВ, който се е движил с превишена скорост. Колата с трима души в нея не спря и последва гонка, при която 30-годишен мъж от димитровградското село Сталево изхвърли в движение девет пакета. Експертизата е показала, че те съдържат 7235 грама амфетамин на стойност 217 050 лева.

По-късно тримата бяха задържани в Стара Загора и Карлово. На мъжа от Сталево е повдигнато обвинение за държане на амфетамина с цел разпространение. Междувременно в и около къщата му в Сталево беше открита още около 9 кг. дрога.

Предстои в Окръжен съд – Хасково да бъде внесено искане за вземане на най-тежката мярка „задържане под стража“.

След гонка задържаха двама мъже и жена за 9 кг. хероин

Намериха още 9 кг. дрога в дома на задържания за пакетите с хероин

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Марио
Марио
30.06.2023 17:10 17:10

Такова объркване може само в Бг да се случи кой знае колко хора останаха без книжки заради техните малоуни грешки

Back to top button