Любопитно

Търсят най-добрия плакат за експериментален спектакъл на хасковския театър

Търсят се графични дизайнери, илюстратори, фотографи, художници и ентусиасти на възраст между 16 и 29 г., които да направят плакат на новия експериментален спектакъл на хасковския театър „Иван Димов“ – „Можеш ли да повярваш?“, съобщават от общината.

Организаторите на конкурса ще изберат 30 от най-добрите предложения, които ще бъдат отпечатани и експонирани в България и Исландия. Победителят ще получи статуетка на скулптура Гроздан Грозев и ще има възможността да види своето произведение във физическите и дигиталните платформи на АРТКРАФТ ФЕСТ през 2023 година и при представяне на театралната постановка „Можеш ли да повярваш?“, както и да участва в творческите срещи в България и Исландия.

Творбите се приемат в електронен вариант до 1 септември на имейл: haskovotheater@gmail.com, а резултатите ще бъдат обявени на 10 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button