Хасково

Една фирма кандидатства за снегопочистването на Хасково

Само една фирма кандидатства по обществената поръчка за зимното поддържане и снегопочистване на пътищата през предстоящия зимен сезон в Хасково.

Това е „Ата-Строй“, която отговаряше за същата дейност и миналата зима. Офертите бяха отворени на 5 септември.

Поръчката традиционно е разделена на три обособени позиции. Първата обхваща снегопочистването на общинските пътища и улиците по селата. Общинската пътна мрежа е с дължина 106.440 км.

Втората обособена позиция е за кварталите на Хасково, намиращи се на север от река Хасковска с изключение на булевардите и улиците в центъра и Източна индустриална зона, които ще се почистват от „Екопрогрес“. Става въпрос за кварталите: „Орфей І“, „Орфей ІІ“, „Република“, „Изгрев“, „Възраждане“, „Дружба І“, „Дружба ІІ“, „Куба“, „Ручока“, „Градска градина“, „Бадема“ и „Кенана“ (частично).

Третата обособена позиция е за кварталите на юг от река Хасковска с изключение на булевардите и улиците в Южна индустриална зона, които ще са отговорност на „Екопрогрес“. Това са кварталите: „Овчарски“, „Тракийски“, „Македонски“, „Хисаря“, „Младежки хълм“, „Воеводски“, „Училищни“, „Каменни“ и „Болярово“.

Прогнозната й стойност е като миналогодишната – 783 000 лв. без ДДС. Предстои да бъдат отворени ценовите предложения на фирмата.

783 000 лв. ще струва снегопочистването на Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ели
Ели
07.09.2023 9:27 9:27

Атаман според мен е Кмета на града той разпределя пор……е.Време е да си подаде оставката има млади и мислещи за хората момчета..

Роко
Роко
07.09.2023 9:42 9:42

Сняг няма те пари раздават вижте му сина какви коли кара това са мои и ваши пари

Гражданин
Гражданин
07.09.2023 13:39 13:39

Който дава парата той поръчва музиката,ха се сетете защо само той се върти около общината,независимо кой е кмет.

Ramshe
Ramshe
08.09.2023 8:38 8:38

Pak tozi palqsho Atamana li be daite pat na Mladite stiga edin i sashti Palqsbo

Rusi
Rusi
08.09.2023 8:44 8:44

Абе, то много лесно да се говорят празни приказки, извадете техника , поддържайте толкова машини и чистете да ви видя.

Back to top button