Хасково

Хасковският окръжен съд остави наркотрафиканти в ареста

Четиримата задържаниНай-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ определи Хасковският окръжен съд за четиримата мъже, задържани в началото на седмицата за международен трафик на хероин.

Както Нaskovo.info вече писа, на границата е спрян лек автомобил КИА, шофиран от 38-годишния Красимир Цанев Костадинов от Лясковец. Последвал е щателен митнически преглед, при който е установено специално пригоден двоен тайник под багажника на колата.

Открити са 16 пакета с неправилна форма, съдържащи общо 8,48 грама хероин и скемиращо устройство. Задържани са още трима мъже – братята от Пловдив Николай и Тони Мирчеви и кърджалиеца Костадин Мирчев. Те подготвяли нов трафик на наркотици в посока Италия. Според антимафиотите става въпрос за международен канал за тарафик на наркотици и скемиращи устройства за страни в Европейския съюз.

В съда днес четиримата мъже не се признаха за виновни. Технически проблем попречи да бъдат изслушани записите, направени чрез специалните разузнавателни средства. Въпреки това съдия Господинка Пейчева остави задържаните в ареста. Решението на Хасковския окръжен съд може да бъде обжалвано в тридневен срок пред Пловдивския апелативен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button