Хасково

Хасковлия декларира 631 000 лева доход за миналата година

НАП Хасково631 000 лева е най-големият доход от физическо лице в Хасковска област за миналата година, деклариран през тази данъчна кампания в офиса на НАП в Хасково. Парите са от трудов договор и от наеми, уточниха за Haskovo.info от приходната агенция.

Все още обаче в офиса на НАП в Хасково очакват рекордьора за тази година, тъй като декларации за доходите се приемат до 2 май включително.

Миналата година най-голямата сума е била декларирана по интернет почти в последния момент преди изтичане на срока. Тогава Хасково се отчете с един милионер.

Декларирането на доходите по електронен път с електронен подпис спестява 5% от дължимия данък, напомнят от офиса на НАП. Условието е данъкът да е внесен в срок, а ако лицето е имало задължение да прави авансови вноски – да го е спазило.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.03.2012 21:59 21:59

ИМА ХАСКОВЛИИ С МНОГО МИЛИОНИ И СА ИЗВЕСТНИ В ПОЛИЦЕЙСКИТЕ СРЕДИ,НО НЕ ДЕЛАРИРАТ И ЛЕВЧЕ

Back to top button